Diepvries - Koelvers - Food - Dranken - Non-food
Walserij 44, 2211 SL Noordwijkerhout T 0252 700 200 • E info@broekhuyzen.nl

Visie & missie

Broekhuyzen Horecagroothandel levert op basis van de waarden klantgerichtheid, service, flexibiliteit en kwaliteit een compleet assortiment food, dranken en non-food aan het midden en klein horecasegment. Voornamelijk in Noord- & Zuid-Holland leveren wij aan onze klanten. Wil je exact weten waar wij leveren? Ga naar 'Bezorggebied'. 

 

In combinatie met het aanbieden van hoogwaardige merken, concepten en ondersteunende diensten onderscheiden wij ons. Wij kunnen daarom rekenen op de loyaliteit van onze klanten. Zij moeten op ons kunnen bouwen en vertrouwen.

 

Met onze dienstverlening kunnen wij waar mogelijk maximaal ondersteunen en kunnen klanten rekenen op degelijke adviezen met betrekking tot het assortiment en rendement. Wij vinden goed contact en individuele afspraken met onze klanten enorm belangrijk.

 

Broekhuyzen Horecagroothandel streeft er naar om de beste regionale, bezorgende partner te zijn voor het midden- en klein horecasegment. We zijn altijd op zoek naar ontwikkelingen en kansen die ons én onze klanten een groeiende omzet en gezond rendement kunnen brengen. Wij doen dit met zeer gemotiveerde medewerkers die hun werk met passie en plezier kunnen doen, en dat maakt het verschil!

Benieuwd waar wij ons in onderscheiden en wat een samenwerking als restaurant-, snackbar- of andere horecaondernemer jou oplevert? Neem gerust contact met ons op.

© 2023 Broekhuyzen Horecagroothandel • Privacy & cookies • Webontwikkeling: 2nd Chapter