Diepvries - Koelvers - Food - Dranken - Non-food
Walserij 44, 2211 SL Noordwijkerhout T 0252 700 200 • E info@broekhuyzen.nl

Kernwaarden

Klantgerichtheid

Onze medewerkers zijn pro-actief en denken met de klant mee.
Meer dan eens overtreffen wij de verwachtingen van onze klanten. Op voorhand trachten wij te weten wat uw specifieke behoeften zijn. Wij willen bezorgen, verzorgen, maar vooral ontzorgen!

Service

Service betekent voor ons een hoog probleemoplossend vermogen. Service is verder gaan dan standaard procedures. U kunt van ons op aan, ook wanneer u bijvoorbeeld iets bent vergeten te bestellen. In goed overleg kunt u in elke situatie altijd op ons rekenen.

Flexibiliteit

In onze branche is een actieve houding erg belangrijk. Is er een vraag die wij niet direct kunnen beantwoorden? Dan gaan we op zoek naar het antwoord.
Is er een nieuw product op de markt die wij nog niet hebben? Dan nemen we deze graag speciaal voor u op voorraad. Soepel meebewegen met de tijd en uw specifieke wensen is onderdeel van onze business.

Kwaliteit

U mag terecht verwachten dat wij kwalitatieve producten leveren, waarbij de levering zelf de kwaliteit in stand houdt. Onze vaste chauffeurs bezorgen met eigen geconditioneerde vrachtauto's uw bestelling en zetten deze desgewenst op basis van het FIFO principe in de betreffende magazijnen. Tevens werken wij volgens de HACCP-normering.

Leveringsbetrouwbaarheid

Leveringsbetrouwbaarheid is een fundamentele waarde in onze dienstverlening. Wij laten daarom niets aan het toeval over en hebben duidelijke afspraken met fabrikanten en andere leveranciers over de leveringen. Buiten de ergernis van een manco realiseren wij ons goed wat de gevolgen voor uw zaak kunnen zijn. Mocht een artikel om wat voor reden toch niet leverbaar zijn, dan nemen wij altijd direct contact met u op voor een alternatief of een nalevermoment.

© 2023 Broekhuyzen Horecagroothandel • Privacy & cookies • Webontwikkeling: 2nd Chapter