Diepvries - Koelvers - Food - Dranken - Non-food
Walserij 44, 2211 SL Noordwijkerhout T 0252 700 200 • E info@broekhuyzen.nl

Food, Dranken & Non-food

Food DKW

Broekhuyzen Horecagroothandel is van alle markten thuis en biedt een zeer uitgebreid DKW-assortiment aan. Kruiden, sauzen, soepen, oliën, vetten, conserven en specialistische producten voor de internationale keuken vallen hier allemaal onder. Hebben wij in ons aanbod niet wat u zoekt? Dan vinden wij het voor u en leveren het alsnog.

Food Koelvers

Voor de koelverse producten werken wij uitsluitend met vaste, betrouwbare leveranciers. Zo kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit frites, salades, boter, room, Hollandse en buitenlandse kazen, dagverse zuivel en AGF-producten garanderen. Voor de AGF-producten werken wij nauw samen met kwaliteitsleverancier Van Der Mey Quality Food & Vegetables, gevestigd bij ons in de omgeving. Zo zijn de lijnen kort en kunnen wij snel schakelen.

Food Diepvries

Wij leveren de lekkerste aardappelproducten, snacks en ijsproducten uit de diepvries. Maar ook heerlijke bake-off producten, knapperige groenten, fingerfood en complete maaltijden.

Dranken

Bij een frietje of snack hoort een lekkere frisdrank. Bij een heerlijk gerecht moet een goed glas wijn of een lekker koud biertje. Of toch natuurlijk bruisend water? De consument is veeleisend, daarnaast zijn er enorm veel soorten drank op de markt. Daarom houden wij een ruim assortiment dranken op voorraad. In samenwerking met onze wijnpartner DGS Wijn is het mogelijk om een uitgebalanceerde wijnkaart voor u samen te stellen. Met hun uitgebreide "Bourgondische" vakkennis en wijnen uit populaire en nieuwe wijnlanden kunnen zij u adviseren met betrekking tot mooie wijn/spijscombinaties.

Non-food

Wij bieden een ruime keuze in disposables, keukengerei en nog veel meer non-foodproducten. Ook op het gebied van hygiene kunnen wij u van dienst zijn met schoonmaakmiddelen voor uw keuken, sanitair en vloer. Voor de textielverzorging, vaatwasmiddelen, persoonlijke verzorging en hygienepapier bent u bij ons ook aan het juiste adres.

© 2024 Broekhuyzen Horecagroothandel • Privacy & cookies • Webontwikkeling: 2nd Chapter