Diepvries - Koelvers - Food - Dranken - Non-food
Walserij 44, 2211 SL Noordwijkerhout T 0252 700 200 • E info@broekhuyzen.nl

Ondersteunende diensten

Broekhuyzen Horecagroothandel is met zijn software gekoppeld aan de oplossingen van inONE, Horeko en PS in foodservice. Dit maakt het mogelijk om zeer gemakkelijk te bestellen en andere inzichten te verkrijgen in de processen die horen bij de goederenstroom, van inkoop tot verkoop en van recepturenbeheer tot dervingsregistratie. Ondersteunende diensten die uw brutomarge ten goede komen.

inONE

inONE heeft als basis 'Bestelbox', een gebruiksvriendelijke oplossing om online via uw PC of met de Bestelbox App via uw tablet of smarthphone direct vanuit uw magazijn bestellingen te plaatsen. Daarnaast biedt inONE met 'Menumanager' online mogelijkheden om uw recepten te beheren en vervolgens hiervoor strakke menucalculaties te maken. Met inONE 'Tools' kunt u analyses maken van uw voorraad, inkoop, verkoop, goederenontvangst en facturen.
Voor meer informatie www.inone.nl

Download de app voor uw tablet en/of smartphone:        

PS in foodservice

Broekhuyzen Horecagroothandel heeft bij PS in foodservice een eigen 'FoodBook', een catalogus met het grootste gedeelte van ons assortiment. In dit FoodBook vindt u alle informatie omtrent allergenen, voedingswaarden, ingrediënten en meer.
In het FoodBook kunt u gemakkelijk producten zoeken op naam of op het artikelnummer van Broekhuyzen Horecagroothandel.
Voor meer informatie www.psinfoodservice.nl
Voor het FoodBook KLIK HIER

Horeko

Horeko biedt u meer structuur en rendement in uw keuken. Horeko is een state-of-the-art online keukenmanagementsysteem met receptuurbeheer, kostprijsberekeningen, margebewaking, allergenencalculatie, HACCP-, MEP- en dervingsregistratie. Personeelsplanning en digitale menukaarten zijn eveneens oplossingen van Horeko.
Voor meer informatie www.horeko.nl

© 2023 Broekhuyzen Horecagroothandel • Privacy & cookies • Webontwikkeling: 2nd Chapter