Diepvries - Koelvers - Food - Dranken - Non-food
Walserij 44, 2211 SL Noordwijkerhout T 0252 700 200 • E info@broekhuyzen.nl

Concepten

Broekhuyzen Horecagroothandel kan u ondersteunen met een tweetal mooie en zeer kwalitatieve concepten. De ondersteuning gaat verder dan alleen de materialen. Workshops en begeleiding tijdens en na implementatie van een concept zijn voor ons vanzelfsprekend.

'Verse ambachtelijke friet'

Verse friet heeft de toekomst!
Steeds meer cafetaria ondernemers willen zich met verse ambachtelijke friet onderscheiden, en terecht! Het zelf voor- en afbakken van friet is een waar vakmanschap. Uw klanten weten dit te waarderen. Om uw vakmanschap nog beter onder de aandacht te brengen hebben wij kwalitatieve ondersteunende materialen ontwikkelt, zoals flyers, posters, banners, beachvlaggen, etc. Bijkomend voordeel is dat deze materialen gepersonaliseerd aangeleverd worden. Natuurlijk vormt de verse rauwe friet van Remo de basis van dit concept.

‘Wereld Burgers’

Hamburgers zijn het helemaal!
In cafetaria's, lunchrooms, eetcafés, van Amsterdam tot Tokyo, overal wordt een goede hamburger gewaardeerd.
Dit brengen wij tot uiting in ons 'Wereld Burger' concept. De basis is uiteraard de hamburger. Hamburgers met maar liefst 98% puur rundvlees. Gecomplementeerd met diverse sauzen en garnituur worden de verschillende 'wereldse' broodjes onder de aandacht gebracht middels flyers, posters, tafelkaartjes, stoepborden, gevelvlaggen, beachvlaggen, etc. Voor meer informatie www.wereld-burgers.com

© 2022 Broekhuyzen Horecagroothandel • Privacy & cookies • Webontwikkeling: 2nd Chapter