Diepvries - Koelvers - Food - Dranken - Non-food
Walserij 44, 2211 SL Noordwijkerhout T 0252 700 200 • E info@broekhuyzen.nl

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn van groot belang en bevatten onderscheidende factoren. Iedere klant is voor ons belangrijk, en wij doen er alles aan om aan alle wensen te voldoen.

Klantgerichtheid

Onze medewerkers zijn pro-actief en denken graag met de klant mee.
Meer dan eens overtreffen wij de verwachtingen van onze klanten. Op voorhand trachten wij de specifieke wensen en behoeften van onze klant te kennen, om een zo kwalitatief mogelijke bijdrage te kunnen leveren. Wij willen bezorgen, verzorgen, maar vooral ontzorgen!

Service

Service betekent voor ons een hoog probleemoplossend vermogen. Service is meer dan alleen standaard procedures. Bent u iets vergeten te bestellen of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd op ons aan. In goed overleg kunt u in elke situatie, altijd op ons rekenen.

Flexibiliteit

Een actieve houding vinden wij erg belangrijk. Mochten wij een vraag niet kunnen beantwoorden, dan gaan wij graag op zoek naar het antwoord. Wij willen graag soepel meebewegen met de tijd en specifieke wensen van de klant. Hebben wij een product niet, die u wel graag in ons assortiment ziet staan? Dan nemen we deze graag speciaal voor u op voorraad. Wij staan altijd open voor nieuwe producten.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij een belangrijk onderdeel van onze diensten. U mag terecht verwachten dat wij kwalitatieve producten leveren. Daarnaast waarborgen wij die kwaliteit bij de levering. Onze vaste chauffeurs bezorgen met goed geconditioneerde vrachtauto's uw bestelling en zetten deze bij u in het magazijn op basis van het FIFO principe. Daar nemen wij graag de tijd voor. Wij werken volgens de HACCP-normering.

Leveringsbetrouwbaarheid

Leveringsbetrouwbaarheid is een fundamentele waarde in onze dienstverlening. Wij laten daarom niets aan het toeval over en hebben duidelijke afspraken met fabrikanten en andere leveranciers over de leveringen. Buiten de ergernis van een manco, realiseren wij ons goed wat de gevolgen voor uw zaak kunnen zijn. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen. Mocht een artikel om wat voor reden toch niet leverbaar zijn, dan zullen wij direct contact met u opnemen voor een alternatief of een nalevermoment.

© 2024 Broekhuyzen Horecagroothandel • Privacy & cookies • Webontwikkeling: 2nd Chapter