Diepvries - Koelvers - Food - Dranken - Non-food
Walserij 44, 2211 SL Noordwijkerhout T 0252 700 200 • E info@broekhuyzen.nl

Nieuwsbrief Januari 2021

15 januari 2021

Wij hebben nieuws, veel nieuws!

Broekhuyzen Horecagroothandel is een samenwerkingsverband aangegaan met Horeca Groothandel Tilburg en MarSchee te Helmond. 
Dit samenwerkingsverband hebben wij ‘Out of Home Partners’ genoemd. De activiteiten bestaan o.a. uit het bevorderen van verkoopondersteunende activiteiten.

Waarom dit samenwerkingsverband?

Broekhuyzen Horecagroothandel, Horeca Groothandel Tilburg en MarSchee hebben om diverse redenen besloten om in- en verkooporganisatie Ster te verlaten en hebben ons met dit samenwerkingsverband aangesloten bij SuperTrade.

SuperTrade is een ambitieuze en groeiende inkooporganisatie waar naast de bundeling van inkoopactiviteiten het doel is om kennis uit te wisselen op alle gebieden binnen de Foodservicemarkt en elkaar zo te versterken.

De ambitie en het professionelere karakter van SuperTrade waarborgt naar de toekomst onze inkooppositie en ook daarom hebben wij deze stap ondernomen.

 

Welke voordelen heeft dat voor jou?

Met name doordat we nu de inkoop (SuperTrade) hebben losgekoppeld van de verkoop (Out of Home Partners), denken wij met de Out of Home Partners onderscheidende activiteiten ten gunste van jou te gaan ontwikkelen. Dit was bij Ster op deze manier niet mogelijk.

Zo gaan wij gelijk vanaf januari maar liefst 13 actiefolders per jaar uitbrengen.
Deze folder genaamd ‘Partnervoordeel’ heeft standaard een looptijd van 2 weken en ontvang je digitaal.
De scherpe prijzen in deze folder worden automatisch berekend. Hier hoef je helemaal niets voor te doen. De prijzen worden wel getoond in onze bestelapplicatie Bestelbox, maar worden helaas niet vermeld als zijnde actieprijs. Op de factuur is de actieprijs te herkennen door een ‘A’ achter de prijs. 
Waar je wel op dient te letten met bestellen zijn de artikelen met een meercolli-voordeel. Deze dienen dan uiteraard besteld te worden o.b.v. het aangegeven aantal opde folder om betreffende prijs berekend te krijgen. De prijzen van een meercolli-voordeel worden helemaal niet getoond in Bestelbox, maar je kunt erop vertrouwen datdeze wel berekend worden als je betreffend aantal colli besteld.

Let op, het is vrij logisch, maar het gaat hier dus om een voordeel per levering en niet als je bijv. in 1 van de weken dit aantal in totaal geleverd hebt gekregen.

Daarnaast ga je van ons ook periodiek een nieuwsbrief ontvangen.

Vanuit de privacywetgeving dien je je wel op te geven voor de folder en nieuwsbrief.
Klik hier om je aan te melden.

 

Subliem wordt Ultiem.

Sinds jaar en dag krijg je van ons bepaalde artikelen onder Subliem geleverd. Subliem hebben wij altijd met veel enthousiasme gepromoot, maar deze switch brengt tegelijkertijd met zich mee dat wij, zodra de voorraad op is, overstappen op een nieuw schitterend private label met de naam ‘Ultiem’.

M.b.t. Subliem verwachten wij met het merendeel van deze artikelen in januari en februari uit te lopen en over te gaan op Ultiem. Ultiem is een geheel nieuw private label dat in nauwe samenwerking met de Out of Home Partners is ontwikkeld. Denk hierbij aan het logo, de uitstraling van de verpakking, maar vooral de kwaliteit.
Wij begrijpen dat dit mogelijk de vraag opwerpt of alles wel hetzelfde blijft. Om hier alvast antwoord op te geven, er zijn een aantal artikelen die van receptuur veranderen. Dit hebben wij om 1 reden besloten en dat is de kwaliteit. Niets meer en niets minder.
Wij weten dat er over smaak niet valt te twisten, maar toch hebben wij na meerdere uitgebreide testen besloten om de volgende recepturen aan te passen, omdat wij vonden dat de verkoop hiervan wat achter bleef en/of dus vaak niet werd goedgekeurd als vervanger van de bekende A-merken. Dit betreffen de volgende artikelen:

  • Ambachtelijke Rundvleesbitterbal
  • Ambachtelijke Rundvleescroquet
  • Berehap Gehaktbal*
  • Gehaktstaaf Pikant
  • Hamburger Kant & Klaar
  • Mini Snacks (Megamix)
  • Satesauspasta 12kg (en drastische prijsverlaging)

 

*Dit is een variant zonder paardenvlees en dat was voorheen niet zo.

De overige artikelen veranderen niet van receptuur. Uiteraard hopen wij dat je bovenstaande artikelen met de nieuwe recepturen de kans wilt geven.
Een compleet overzicht van de omzetting Subliem naar Ultiem vind je hier.

 

 

Het lijkt erop dat er m.b.t. Corona eindelijk wat licht aan het einde van de tunnel zichtbaar is.
De vaccinaties zijn gestart en hopelijk hebben de beperkende maatregelen als gevolg dat er straks weer iets versoepeld kan worden en we vervolgens stap voor stap weer naar ons normale leven terug kunnen.
Wij wensen je in ieder geval veel sterkte in de tijd die we binnen de maatregelen nog voor ons hebben.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Broekhuyzen

 

 

© 2021 Broekhuyzen Horecagroothandel • Privacy & cookies • Webontwikkeling: 2nd Chapter