Diepvries - Koelvers - Food - Dranken - Non-food
Walserij 44, 2211 SL Noordwijkerhout T 0252 700 200 • E info@broekhuyzen.nl

Exclusiviteiten

Broekhuyzen Horecagroothandel is er trots op om u de volgende exclusiviteiten aan te kunnen bieden:

Remo

Broekhuyzen Horecagroothandel is exclusief distributeur van Remo in een groot deel van Zuid-Holland. Remo is o.a. producent van verse rauwe friet en aardappelspecialiteiten.
Mooie producten die verbruikt worden in iedere horecagelegenheid waar 'food' de basis vormt van de omzet. Want gaat u maar na, aardappelproducten zijn nog altijd een basiscomponent van veel gerechten of worden als bijgerecht geserveerd.

Oervlees kroketten en bitterballen

Uitsluitend gemaakt van Nederlands verwilderd rundvlees dat zijn herkomst vindt in de oorspronkelijke runderrassen. Deze runderen, welke genetisch dichtbij het Oerrund staan, grazen het hele jaar door in natuurgebieden. Hier kunnen de runderen kiezen uit honderden soorten kruiden en grassen, bewegen veel en groeien langzaam. Hierdoor is het vlees stevig van structuur en smaak. Ieder eindproduct van Oervlees is terug te leiden naar het gebied en het rund. Vanzelfsprekend worden alle Oervlees producten gemaakt met respect voor milieu, dier en mens, zijn E-nummervrij en zout is beperkt tot een minimum. Oervlees producten smaken, zoals het ‘echt’ hoort te smaken!

Gourmet Burgers

De Rolls-Royce onder de burgers!
Exclusieve en luxe burgers van 125, 150 of 200 gram. Het gemarmerde vlees van deze premium burgers komt van de runderrassen Aberdeen Angus en Wagyu die alleen maar gevoerd zijn met antibiotica vrije granen.
Aan u de keus. Om de versheid en kwaliteit te waarborgen, zijn de hamburgers per stuk gevacumeerd en ingevroren. De ambachtelijke hamburgers zijn in combinatie met een luxe broodje en garnituur een ware eyecatcher en smaakmaker.

© 2022 Broekhuyzen Horecagroothandel • Privacy & cookies • Webontwikkeling: 2nd Chapter